• Mattias Backlund

Stillsamt med The Gray Havens

Var du än befinner dig i livet, hur du än mår, så kan du alltid komma till Guds lagerhus fyllt av nåd. Det är, lite förenklat, budskapet i spännande bandet The Gray Havens underbara, stillsamma, inspirationspiller ”Storehouse”.

Bakom namnet The Gray Havens ligger paret Dave och Licia Radford. En av de mest spännande sakerna med duon är att man som lyssnare aldrig riktigt vet vad de levererar. Det är ofta ganska stillsamt, men alltid knivskarpt i sitt budskap. De har tidigare bjudit på hiphopvibbar tillsammans med Propaganda i låten ”High Enough” och passerat miljonstrecket i antalet lyssningar för sin stillsamma ”Ghost Of A King”. 


Hur de än gör så lyssnar man när The Gray Havens tar ton. I fallet med ”Storehouse” får jag känsla av ett Rend Collective som monterat ner de flesta av sina instrument och istället satt sig vid lägerelden när mörkret sjunkit och bara levererar en sång rakt från hjärtat. För så känns det – att budskapet kommer rakt från paret Radfords inre – och det berör. En spännande bekantskap som fortfarande befinner sig ”on the rise”!


Spotify-länk: https://open.spotify.com/track/3ObeexP9iARU5uPUhROxEU?si=qDzdvINlQUyqu8n9eFqbZw

KONTAKTA OSS!

contact@musicforhisfame.com  |  +4672 - 306 02 19

  • musicforhisfame facebook
  • musicforhisfame instagram

Vi samarbetar med

logo-Hope.png

© 2016 - 2019 musicforhisfame. All rights reserved.