top of page

IMPACT PEOPLE IN EVERYDAY LIFE

VARFÖR FINNS VI OCH VAD VILL VI UPPNÅ?

Vår vision säger "Impact people in everyday life". Det innebär att vi vill göra avtryck i människors vardag. Vårt mål är att förmedla hopp, framtidstro och värderingar som har en positiv inverkan på människor. Vi vill se en positiv förändring i samhället, genom att uttrycka och stå upp för våra värderingar så är vi med och bidrar till en sådan förändring. 

Enkelt uttryckt kan man säga att vi vill  GÖRA MÄNNISKORS VARDAG BÄTTRE.  Genom det vi gör (RADIO, STORE, LABEL och PODCAST ) når vi ut till människor i vardagen och är med och gör skillnad.

Varför lägger vi så stor vikt vid musiken?

Vi älskar musik! Inte bara för att det är skönt att lyssna på bra musik utan för att vi tror att musik gör skillnad i vardagen. Text och musik påverkar människor och kan påminna oss om sanningar som präglar vårt sätt att tänka, det gör musiken till en viktig del i vårt arbete.

VALUES

LOVE  PEOPLE  | SPREAD  MUSIC  |  HONOR  GOD 

Med våra kärnvärderingar vill vi säga att vi tror på att visa kärlek till andra människor, att musik gör skillnad och att vi vill ära Gud med våra liv.

CREW

MORRON Crew.png

Vi är ett crew med olika bakgrunder som älskar att göra det vi gör. Vår kristna tro är en utgångspunkt för våra liv och för oss handlar tron inte bara om vad vi gör, utan det är något vi är i vardagen. Vår tro grundas på Bibeln och sammanfattas enklast med orden - älska Gud och älska människor. Musicforhisfame tillhör ingen kyrka eller något samfund utan är ett företag som drivs av passion för människor, musik och Gud. Har du frågor eller vill veta mer så är du välkommen att kontakta oss HÄR!

LOVE  PEOPLE  |  SPREAD  MUSIC  | HONOR  GOD 

bottom of page