OM

OSS

VI ANVÄNDER MUSIK SOM ETT  VERKTYG FÖR ATT SPRIDA HOPP  & TRO I DIN VARDAG. 

VAD?

MUSICFORHISFAME är en plattform med kristen musik. Vi är en radiostation och ett musikbolag och vår vision är att  connecta människor med Gud  genom musik. Vi vill använda musiken som en påminnelse om att Gud är verklig och närvarande i vardagen.

Vi tror att musik har potentialen att påverka våra liv till det bättre. Det är en kraftfull konstform som är skapad med ett syfte.

VARFÖR?

Det vi på MFHF gör handlar om  människor, musik & Gud.  Sedan starten 2016 har det präglat vårt arbete. Vi tror att musik kan fungera som en länk mellan Gud och människor, och det musiken bär med sig i budskap och andemening skapar en atmosfär hos den som lyssnar.

VILKA?

SÅ ÄLSKADE GUD VÄRLDEN ATT HAN UTGAV SIN ENFÖDDE SON, FÖR ATT VAR OCH EN SOM TROR PÅ HONOM INTE SKA GÅ FÖRLORAD UTAN HA EVIGT LIV.

 VÅR TRO 

För oss på musicforhisfame är tron en grundläggande del av våra liv. Vår tro bygger på de kristna värderingarna och det som Bibeln lär om Gud Fader, Jesus som Guds son och den Helige Ande. Vi tror på treenigheten och att Bibeln är Guds Ord. 

 

För oss handlar de kristna värderingarna om att  älska Gud och älska människor.  Vi är en röst som står upp för det.​ MFHF tillhör inget samfund utan är ett företag med passion för människor, musik & Gud.

KONTAKTA OSS!

contact@musicforhisfame.com  |  +4672 - 306 02 19

  • musicforhisfame facebook
  • musicforhisfame instagram

Vi samarbetar med

logo-Hope.png

© 2016 - 2019 musicforhisfame. All rights reserved.