OM

OSS

VI ANVÄNDER MUSIK SOM ETT  VERKTYG FÖR ATT GÖRA VARDAGEN LITE BÄTTRE. 

VAD?

MUSICFORHISFAME är en plattform med kristen musik. Vi är en radiostation och ett musikbolag och vår vision är att  GÖRA VARDAGEN LITE BÄTTRE  genom musik. Vi vill använda musiken som ett verktyg för att connecta människor med Gud. Vi tror att musik kan påverka våra liv till det bättre och påminna oss om sanningar som präglar vårt sätt att tänka.

VARFÖR?

Vår passion för  MÄNNISKOR, MUSIK & GUD  är utgångspunkten i vårt arbete. Vi tror att musik kan fungera som en länk mellan Gud och människor, och att det musiken bär med sig i budskap och andemening skapar en atmosfär hos den som lyssnar. Ambitionen bakom uttrycket People Music God handlar om hopp och tro. Hopp om att det finns något bortom oss själva som är större än vad vi är, och tro på att livet är mer än vad vi kan se och ta på.

VILKA?

SÅ ÄLSKADE GUD VÄRLDEN ATT HAN UTGAV SIN ENFÖDDE SON, FÖR ATT VAR OCH EN SOM TROR PÅ HONOM INTE SKA GÅ FÖRLORAD UTAN HA EVIGT LIV.

 VÅR TRO 

För oss på musicforhisfame är tron en grundläggande del av våra liv. Vår tro bygger på de kristna värderingarna och det som Bibeln lär om Gud Fader, Jesus som Guds son och den Helige Ande.

 

För oss handlar den kristna tron och de kristna värderingarna om att  ÄLSKA GUD & ÄLSKA  MÄNNISKOR.  Vi är en röst som står upp för det.​ MUSICFORHISFAME tillhör inget samfund utan är ett företag som drivs med passion för människor, musik & Gud. Har du frågor om vår tro eller vad vi gör så är du välkommen att kontakta oss här!

KONTAKTA OSS!

contact@musicforhisfame.com  |  +4672 - 306 02 19

  • musicforhisfame facebook
  • musicforhisfame instagram

Vi samarbetar med

logo-Hope.png

© 2016 - 2019 musicforhisfame. All rights reserved.