VÄLKOMMEN TILL MUSICFORHISFAME ADVERTISING

 

GÖR SKILLNAD - BLI ADVERTISER

EXPONERA DITT VARUMÄRKE

För oss är det viktigt att du som annonsör får mesta möjliga tillbaka när du är blir advertiser. Alla våra advertisers får sitt varumärke exponerat på ett professionellt sätt t.ex. som programpresentatör i radion eller i vår podcast. Vi kan också erbjuda exponering på fler sätt som t.ex. sociala medier.

VAD GÅR PENGARNA TILL?

Våra största utgifter är licenskostnader för att få spela musik, programvaror som behövs för att kunna göra det vi gör samt kostnad för personal att kunna göra jobbet. Ett av våra kortsiktiga mål är att kunna göra fler morgonprogram vilket innebär mer personalkostnad.

VEM KAN SPONSRA MFHF?

Vi vänder oss i första hand till företag när det gäller annonsering, men om du som privatperson vill vara med och supporta oss så är det självklart möjligt. Du kan t.ex. inom kort börja köpa våra merch-produkter vilket är ett sätt att stötta oss och på samma gång få något tillbaka! Kontakta oss så berättar vi mer.

Vi berättar gärna mer om vårt arbete och vår vision med musicforHisfame. Tveka inte att ta kontakt med oss för mer information.

VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA OSS.

Connect people with God.

KONTAKTA OSS!

contact@musicforhisfame.com  |  +4672 - 306 02 19

  • musicforhisfame facebook
  • musicforhisfame instagram

Vi samarbetar med

© 2016 - 2020 MUSICFORHISFAME. All rights reserved.